Apr 2024
PUSŠPSN
19

W17 EHF Euro 2015

Historicky prvý Spravodaj Prešovského krajského zväzu


28.11.2013



Vo všeobecnosti sa v našej spoločnosti konštatuje, že šport na Slovensku  je v súčasnosti na úpadku, je o neho menší interes. Prešov a jeho kraj je však príkladom, kde je o šport, konkrétne o hádzanú, veľký záujem. Metropola Šariša už roky patrí k baštám športu medzi sedmičkami a momentálne je skutočne „srdcom“ hádzanej na Slovensku.


Najčerstvejším príkladom je vydanie  Spravodaja  Prešovským krajským hádzanárskym zväzom. Činnovníci okolo Pavla Palšu a Viliama Petka pripravili v uplynulú sobotu veľmi zaujímavý a vkusný dvanásť stranový materiál na čítanie, v ktorom si fanúšikovia mohli prečítať a oboznámiť sa o dianí a činnosti v hádzanárskych kluboch v Prešovskom kraji.


Historicky prvé číslo Spravodaja Prešovského krajského zväzu hádzanej „uzrelo“ svetlo sveta na zápase hádzanárov 3.kola Pohára EHF Tatran Prešov – RK Branik Maribor. Prešovskí  funkcionárski zanietenci ukázali, že aj v týchto zložitých ekonomických časoch možno rozvíjať hádzanú na Slovensku. Ich ďalšou aktivitou bude čoskoro Mikulášsky festival v minihádzanej detí, ktorý zorganizujú v atraktívnych priestoroch v prešovskom Zábavno – obchodnom centre MAX.


            Klobúk dole Prešovčania!




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL