Máj 2024
PUSŠPSN
3

W17 EHF Euro 2015

Slovenky v Bratislave v kompletnom zložení


02.12.2013


Slovenské hádzanárky v utorok odchádzajú na prípravu do Švédska


Po trojdňovom voľne od minulotýždňového sústredenia, ktoré zavŕšili víťazstvom v prípravnom zápase nad Rakúšankami 32:23 (17:10), sa v pondelok popoludní zišli slovenské hádzanárske reprezentantky v Bratislave. Po zraze v hoteli Medium sa presunuli do Domu športu, v ktorom si podvečer zatrénujú.


"Dorazili všetky hráčky. Keďže od nášho posledného stretnutia nehrali nijaké zápasy, mali by byť všetky pripravené absolvovať tento zraz. Vieme, kde nás tlačí topánka. Na dnešnom tréningu sa budeme venovať hernému systému a zdokonaľovaniu našich nacvičených akcií. Pred odchodom máme iba jeden tréning, preto musí byť o to kvalitnejší," uviedol tréner Dušan Poloz, ktorý má k dispozícii 17-členný káder. Oproti výcvikovému táboru v Šali pribudli do družstva brankárka Lucia Gubiková a režisérka hry Petra Beňušková. Naopak, chýba v ňom kvarteto Žaneta Tóthová, Alžbeta Polláková, Dagmar Stuparičová a Dominika Kodajová. 


Slovenky však v metropole SR dlho nepobudnú. Už v utorok ráno naberú smer sever Európy. Zamieria do Švédska, kde v stredu 4. decembra v Skövde a vo štvrtok 5. 12. v Jönköpingu nastúpia v medzištátnych dueloch proti domácim reprezentantkám. 


Nominácia reprezentácie hádzanárok Slovenska na medzištátne zápasy vo Švédsku (4. a 5. 12.): 
brankárky: Lucia Gubiková, Adriana Medveďová (obe Iuventa Michalovce), Adriana Grandtnerová (HK Slovan Duslo Šaľa) 
pivotky: Andrea Czanik-Weibelová (DJK/MJC Trier/Nem.), Dominika Horňáková, Patrícia Wollingerová (obe Iuventa Michalovce) 
krídelníčky: Terézia Szöllösiová (Iuventa Michalovce), Lucia Súkenníková, Réka Bíziková (obe HK Slovan Duslo Šaľa), Selma Blažeková (HK Slávia Partizánske) 
spojky: Petra Beňušková (DHK Baník Most/ČR), Monika Rajnohová (DHC Slavia Praha/ČR), Marianna Rebičová (Iuventa Michalovce), Simona Szarková, Eva Veselková (obe HK Slovan Duslo Šaľa), Klaudia Michnová, Andrea Kertészová (obe HK Slávia Partizánske) 




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL