Máj 2024
PUSŠPSN
5

W17 EHF Euro 2015

Sústredenie v Bratislave aj s 2 duelmi mužov proti juniorom


09.12.2013


V metropole SR sa súčasne pripravujú hádzanárske reprezentácie mužov i juniorov


Hádzanárske reprezentácie mužov a juniorov Slovenska majú v týchto dňoch sústredenie v Bratislave. Okrem tréningov odohrajú aj dva vzájomné neoficiálne prípravné zápasy - v pondelok v Hant aréne na Pasienkoch a v utorok v hale Domu športu o 18.00 h.


Národný tím mužov sa zišiel v pondelok. Tréner Zoltán Heister má na dvojdňovom zraze určenom predovšetkým pre hádzanárov z najvyššej domácej súťaže k dispozícii 15 hráčov, z pôvodnej nominácie vypadli Viktor Szapu (HC Štart Nové Zámky), Anton Kasagranda (ŠKP Bratislava) a Pavol Polakovič (HK Topoľčany). Dodatočne dostali pozvánku Roman Sapák z Považskej Bystrice a Tadeáš Mikes z bratislavského ŠKP. Jediným legionárom v kádri je Peter Masica ml. z TV Germania 1890 Grosssachsen. Vo výbere chýbajú s výnimkou Patrika Hruščáka hráči Tatrana Prešov a HC Sporta Hlohovec, ktorých v stredu 11. 12. čaká vzájomný súboj v extralige. 


Nominácia mužskej reprezentácie hádzanárov Slovenska na sústredenie v Bratislave (9. - 10. 12. 2013): 
brankári: Vladimír Pejko (ŠKP Bratislava), Tomáš Šuba (HC Štart Nové Zámky) 
pivoti: Martin Slaninka (HK Topoľčany), Tomáš Adamčík (MŠK Považská Bystrica) 
krídla: Martin Briatka (HK Topoľčany), Miroslav Volentics, Tadeáš Mikes (obaja ŠKP Bratislava), Roman Sapák (MŠK Považská Bystrica) 
spojky: Peter Masica ml. (TV Germania 1890 Grosssachsen/Nem.), Patrik Hruščák (Tatran Prešov), Tomáš Vallo (MŠK Považská Bystrica), Karol Zechmeister, Radoslav Demovič (obaja ŠKP Bratislava), Matúš Hriňák, Marián Maguška (obaja 1. MHK Košice) 



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL