Máj 2024
PUSŠPSN
19

W17 EHF Euro 2015

Hruščák do konca sezóny v Katare


04.02.2014


Slovenský reprezentant v hádzanej Patrik Hruščák podpísal do konca sezóny zmluvu s Al Sadd SC


Slovenský hádzanársky reprezentant Patrik Hruščák dohrá aktuálnu sezónu v Katare. Košický odchovanec, ktorý v decembri predčasne ukončil svoje pôsobenie v Tatrane Prešov, zamieril pred vyše týždňom do arabského sveta, keď dostal ponuku od Al Sadd SC. 


V klube so sídlom v Dauhe sa pripravuje už niekoľko dní, úspešne absolvoval lekársku prehliadku, po ktorej aj prišlo k spečateniu angažmánu podpisom kontraktu. "Presne tak, ako to bolo vopred dohodnuté, Paťo sa upísal do konca sezóny. Čo bude potom, to sa ešte uvidí," informoval bývalý hráč a v súčasnosti hádzanársky tréner Ján Hruščák, ktorého 24-ročný syn má premiéru v drese Al Sadd ešte pred sebou: "Zatiaľ ešte nemal možnosť nastúpiť za svoj nový klub v súťažnom zápase."


Ľavák Patrik Hruščák je členom kádra kouča národného tímu SR Zoltána Heistera. Vyše dvojmetrová pravá spojka v minulosti hrávala za Rhein-Neckar Löwen, TV Emsdetten, TUSEM Essen, Kecskemét, 1. MHK Košice, HC winLand Michalovce a Tatran Prešov. 


V Dauhe nie je jediným hádzanárom zo Slovenska, v takmer rovnakom čase tam do klubu Lekhwiya SC zamieril z Picku Szeged František Šulc. 


SITA




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL