Apr 2024
PUSŠPSN
26

W17 EHF Euro 2015

Stuparičová sa bála tigra, Cindy museli nalákať mäsom


07.02.2014


Hádzanárky SV Union Halle-Neustadt pomáhajú miestnej ZOO


Hádzanárky nemeckého druholigového klubu SV Union Halle-Neustadt vrátane Slovenky Dagmar Stuparičovej sa rozhodli pomôcť zvieratám v miestnej zoologickej záhrade. Od štvrtka sú ich patrónkami a podujali sa na to, že sa budú zúčastňovať na početných verejných akciách, na ktorých chcú zbierať finančné príspevky pre ZOO. Najbližšie už počas víkendu. Najskôr v sobotu na výstavisku v Halle na podujatí pod názvom "Cestovanie, voľný čas a karavan 2014". Hráčky záujemcom ochotne splnia želania o autogramy či fotografie na pamiatku. A potom v nedeľu zase vo svojom domovskom stánku počas duelu 18. kola II. bundesligy proti tretiemu tímu tabuľky Borussii Dortmund, v ktorom pôsobí ďalšia slovenská hádzanárka Alžbeta Polláková.


"Celý výťažok zo vstupného zo zápasu s Dortmundom putuje do ZOO pre tigra, ktorý sa volá Cindy," prezradila Stuparičová. Skúsená reprezentačná krídelníčka už má za sebou aj fototermín s touto mačkovitou šelmou. "Trochu som sa pri fotení bála, pretože ma strašili, že budeme v bezprostrednej blízkosti tigra, alebo sa budeme hrať s tigrím mláďaťom. Napokon sme sa fotili iba cez sklo, takže mi odľahlo," teraz už s úsmevom poznamenala 31-ročná Bratislavčanka. 




Hráčky Halle síce boli v bezpečí, ale fotky s Cindy sa vzhľadom na priestor oddelený sklom nerodili úplne hladko. "Dlho sme čakali, kým sa Cindy pripraví na fotenie. Aby tigricu dostali tam, kam potrebovali, museli ju nalákať mäsom," priblížila dianie pred objektívom fotografa Stuparičová. 


SITA




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL