Apr 2024
PUSŠPSN
28

W17 EHF Euro 2015

Štetáková zamierila zo Senca do Veselí


17.02.2014


Slovenská pivotka Petra Štetáková absolvovala víťaznú premiéru v drese HC Veselí nad Moravou


Z družstva hádzanárok ŠKP Piccard Senec, ktoré v ostatnom čase nastupuje v spoločnej slovensko-českej súťaži žien (WHIL) už len s torzom pôvodného tímu, odišla ďalšia z opôr. Po spojke Dominike Kodajovej, ktorá zamierila do Slovana Duslo Šaľa, opustila senecký káder aj Petra Štetáková. Skúsená 32-ročná pivotka pokračuje v hráčskej kariére taktiež v klube účastníka WHIL HC Veselí nad Moravou.


Premiéru v súťažnom stretnutí absolvovala Štetáková v nedeľu v Hluku, kde sa v rámci 16. interligového kola tešila s novými spoluhráčkami z vysokého víťazstva nad TJ Házená Jindřichov Hradec 37:15. Svojím výkonom vystužila defenzívu a štyrmi gólmi prispela k jednoznačnému triumfu nad Juhočeškami. "Petra dobre stmelila našu obranu. Hráčky si spoluprácu s ňou veľmi pochvaľujú,“ uviedol slovenský tréner Veselí Jozef Hanták na adresu novej akvizície, ktorá by mala pomôcť tímu zo Slovácka do českého play-off. 


Bývalá reprezentantka SR Štetáková, ktorá v minulosti pôsobila aj v ŠKP Bratislava, ŠKP Banská Bystrica, HK Slovan Duslo Šaľa a BCT Bratislava (vystupovalo aj pod názvami Chirana Medical, Chirana Prema Bratislava,...), sa v závere prestupového obdobia rozhodla ísť do Veselí, kde by mala zotrvať do konca súťažného ročníka 2014/2015. 




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL