Máj 2024
PUSŠPSN
17

W17 EHF Euro 2015

Dobré jedlo a veľa zábavy alebo hráči Barcelony ako kuchári


21.02.2014


Slovenský krídelník Martin Straňovský mal na starosti prípravu druhého hlavného jedla


Hádzanári FC Barcelona aj so Slovákom Martinom Straňovským kráčajú v španielskej Lige Asobal od víťazstva k víťazstvu (vyhrali všetkých doterajších 19 stretnutí), v Lige majstrov majú už istotu prvenstva v C-skupine (v 9 zápasoch dosiahli 8 víťazstiev a jednu remízu) a postupu do osemfinále.


Svoje umenie však dokážu predviesť nielen na hádzanárskych palubovkách, ale aj v gastronómii. Tento týždeň si spestrili návštevou jednej z barcelonských reštaurácií, v ktorej však neboli v úlohe hostí, ale netradične mali na starosti prípravu jedál. Zverenci trénera Xaviho Pascuala sa rozdelili do štyroch skupín. Najskôr sa museli rozhodnúť, čo budú "kuchtiť", a potom si išli na trh zaobstarať ingrediencie potrebné ku svojim kulinárskym receptom. Vyzbrojení kuchárskymi zásterami v klubových farbách a čapicami šéfkuchára sa následne pustili do prípravy klubového obedového menu. Krídelník Martin Straňovský so spoluhráčmi Viranom Morrosom, Raulom Entrerríosom a Eduardom Gurbindom mali v rukách druhý hlavný pokrm, ktorým bola chutná jahňacina. 

Akcia s množstvom dobrého jedla a zábavy na posilnenie tímového ducha spestrila program hráčov "Barcy". Tí sa potom mohli už pripravovať na cestu do macedónskeho Skopje, kde v nedeľu nastúpia proti RK Metalurg na záverečný duel základnej fázy Ligy majstrov. 



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL