Mar 2024
PUSŠPSN
29

W17 EHF Euro 2015

Stuparičová odmietla Katar, predĺžila zmluvu s Halle


25.02.2014


Dagmar Stuparičová sa v predstihu dohodla na zotrvaní v SV Union Halle-Neustadt


Slovenskú hádzanársku reprezentantku Dagmar Stuparičovú čakala po návrate z minulotýždňového zrazu národného tímu v Partizánskom dôležitá povinnosť - podpis zmluvy s SV Union Halle-Neustadt. Skúsená krídelníčka sa s vedením nemeckého druholigového klubu dohodla na ročnom predĺžení spolupráce. Pre rodáčku z Bratislavy to bude tretia sezóna v drese "Wildcats". Informuje o tom oficiálna stránka SV Union.


"Myslím si, že spokojnosť panuje na oboch stranách. S vedením môjho zamestnávateľa sme sa na túto tému rozprávali už v polovici januára a ja som sa len potešila, že nemusím svoju hráčsku budúcnosť riešiť na poslednú chvíľu. Z toho dôvodu som ani neváhala s predĺžením zmluvy," uviedla Stuparičová, ktorá je so 67 gólmi v aktuálnej sezóne treťou najlepšou strelkyňou svojho družstva. 


Stuparičová počas doterajšej kariéry okúsila v zahraničí pôsobenie v Maďarsku, Dánsku i Nemecku. Nedávno však dostala ponuku na angažmán v Katare. "Zaskočilo ma to, avšak vzhľadom na to, že som predĺžila zmluvu v Nemecku, tak som sa na detaily ponuky Katarčanov ani nepýtala a odkázala im, nech sa ozvú o rok," dodala pre Šport.sk 31-ročná Slovenka. 


Prvý zápas s novým kontraktom vo "vrecku" sa však pre trojnásobnú najlepšiu hádzanárku SR a jej spoluhráčky z SV Union Halle-Neustadt skončil na palubovke TV Nellingen tesnou prehrou 32:33, po ktorej klesol tím na 10. priečku v tabuľke II. bundesligy. 




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL