Máj 2024
PUSŠPSN
3

W17 EHF Euro 2015

Traja Prešovčania vo výbere All Stars SEHA League za marec


01.04.2014


Trio z Tatrana Jakub Hrstka, Tomáš Číp a tréner Peter Hatalčík medzi hviezdami SEHA Gazprom South Stream League za mesiac marec


Popri prvenstve hádzanárov Tatrana Prešov v základnej časti 3. ročníka SEHA Gazprom South Stream League nezostali bez povšimnutia ani individuálne výkony Šarišanov. Vďaka nim zostáva zachovaná tradícia, že ani v jednom hviezdnom výbere nadnárodnej súťaže v sezóne 2013/2014 vyhlasovanom každý mesiac zatiaľ nechýbal niekto z tímu úradujúceho slovenského šampióna.


Štyri marcové víťazstvá aj proti najväčším konkurentom posunuli do najlepšej sedmičky podľa jednotlivých postov za marec trojicu zástupcov Tatrana. Rovnaký kúsok sa Prešovčanom podaril aj v septembri a októbri, v novembri a februári boli ocenení dvaja, v decembri jeden a v januári All Stars nevyhlasovali. 


Miesto v All Star tíme za marec sa ušlo Jakubovi Hrstkovi, Tomášovi Čípovi a trénerovi Petrovi Hatalčíkovi. Obaja českí krídelníci dostali v uplynulom období dostatok priležitostí, chopili sa šance a kvalitne zastúpili svojich slovenských spoluhráčov Radoslava Antla na ľavej a Tomáša Urbana na pravej strane. Hrstka sa v elitnom výbere ocitol po februári druhýkrát za sebou, Číp premiérovo a koučovi Hatalčíkovi sa od jeho zostavovateľov ušla táto pocta tiež po druhý raz, prvýkrát ju získal za september. 


All Star tím SEHA Gazprom South Stream League za marec: 
brankár Perica Lelič (RK Nexe Našice) - ľavé krídlo Jakub Hrstka (Tatran Prešov), ľavá spojka Dmitrij Kamišik (Meškov Brest), stredná spojka David Špiler (Meškov Brest), pivot Michail Čipurin (RK Vardar Skopje), pravá spojka Šime Ivič (RK Nexe Našice), pravé krídlo Tomáš Číp (Tatran Prešov), tréner Peter Hatalčík (Tatran Prešov) 




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL