Máj 2024
PUSŠPSN
4

W17 EHF Euro 2015

Šlágrom štvrťfinále súboj PSG - Veszprém


01.04.2014


Martin Straňovský s Barcelonou proti Rhein-Neckar Löwen


Jeden z veľkoklubov bude chýbať na turnaji Final Four Ligy majstrov hádzanárov. Rozhodol o tom utorkový žreb štvrťfinálových dvojíc v Gartenhoteli Altmannsdorf vo Viedni, ktorý dal dokopy katarskými petrodolármi nadopovaný parížsky PSG Handball a maďarského šampióna MKB-MVM Veszprém KC. Na širšej veszprémskej súpiske figuruje aj talentovaný Slovák Otto Kancel, ale zatiaľ nedostal v hviezdami nabitom kádri príležitosť.


Posledným aktívnym slovenským hráčom v najprestížnejšej európskej pohárovej súťaži mužských klubov 2013/2014 je Martin Straňovský. Ľavý krídelník si bude chcieť s FC Barcelona zopakovať lanskú účasť medzi elitným kvartetom, potrebuje však prejsť cez štvrťfinálovú prekážku v podobe bundesligového Rhein-Neckar Löwen. Dvoch macedónskych zástupcov čaká konfrontácia s nemeckými tímami. RK Vardar Skopje, ktorý v osemfinále vyradil obhajcu minuloročného triumfu HSV Hamburg, sa pokúsi zvýrazniť svoj úspech v súboji s SG Flensburg-Handewitt. RK Metalurg Skopje sa postaví do cesty jednému z najväčších favoritov celej súťaže THW Kiel. Účastníci semifinále budú známi na konci apríla po odvetných dueloch. 


Vyžrebované dvojice štvrťfinále Ligy majstrov v hádzanej mužov 2013/2014 (prvé zápasy 16.-20. 4. / odvety 23. - 27. 4.): 

Rhein-Neckar Löwen (Nem.) - FC Barcelona (Šp., M. Straňovský) 
SG Flensburg-Handewitt (Nem.) - RK Vardar Skopje (Maced.) 
RK Metalurg Skopje (Maced.) - THW Kiel (Nem.) 
PSG Handball (Fr.) - MKB-MVM Veszprém KC (Maď., O. Kancel) 




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL