Mar 2024
PUSŠPSN
28

W17 EHF Euro 2015

Pred Srbskom víťazstvo mužov SR v Topoľčanoch


02.04.2014


Výsledok prípravného zápasu v hádzanej mužov: HK Topoľčany - Slovensko 31:36 (15:20)


Hádzanárski reprezentanti Slovenska si pred štvrtkovým odchodom do Srbska na dvojicu medzištátnych priateľských zápasov zmerali sily v Topoľčanoch s miestnym družstvom HK. Zverenci trénera Zoltána Heistera zvíťazili v stredajšom prípravnom stretnutí nad domácim extraligovým tímom 36:31 (20:15). Z národného tímu SR bol najúspešnejší Patrik Hruščák so 6 gólmi, ale do streleckej listiny sa zapísali s výnimkou tria brankárov všetci hráči. Zo 16-členného kádra opäť nenastúpil Radovan Pekár (pre problémy s lýtkom sa šetril na duely so Srbmi) a Martina Briatku „požičala“ reprezentácia v tomto zápase Topoľčanom, ktorých hráčom je aj na klubovej úrovni.


„Bol to dobrý zápas. Súper, za ktorého hral aj Čiľan Víctor Andrés Donoso Andalaft, bol lepší ako v utorok juniori. My sme viedli už aj deväťgólovým rozdielom. Opäť dostali príležitosť všetci hráči, snažili sme sa záťaž rozložiť rovnomerne. Pekár by mal byť pripravený nastúpiť v piatok, jeho príchodom bude pevnejšia naša defenzíva,“ zhodnotil stredajšie vystúpenie kormidelník Zoltán Heister. 


Slováci v piatok 4. a sobotu 5. apríla od 18.00 h nastúpia v Zrenjanine a Smedereve proti domácim Srbom. 

Výsledok - streda: 
HK Topoľčany - Slovensko 31:36 (15:20) 
Zostava a góly mužov SR: T. Paul, Putera, Žernovič - T. Urban 4, M. Volentics 5/2, Minarovič 1, Petro 5, Slaninka 2, Mikéci 2, Rábek 5, P. Hruščák 6, Vallo 3, Zechmeister 2, D. Baďura ml. 1 




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL