Apr 2024
PUSŠPSN
25

W17 EHF Euro 2015

Polláková opäť v zostave Dortmundu a s úsmevom na tvári


15.04.2014


Alžbeta Polláková sa z každého gólu po pauze vynútenej zdravotnými problémami teší podľa vlastných slov ako malé dieťa


Slovenská hádzanárska reprezentantka Alžbeta Polláková od záveru uplynulého kalendárneho roka pauzovala pre zdravotné problémy. Chýbala nielen svojmu nemeckému klubu BV Borussia 09 Dortmund v II. bundeslige, ale i národnému tímu bojujúcemu o účasť na ME 2014. Tridsaťročná spojka sa pozvoľna vracia, rodáčka z Revúcej počas víkendu prispela k víťazstvu na pôde TSV Nord Harrislee 30:20 jedným presným zásahom.




"Bol to môj tretí zápas po vynútenej prestávke. S trénerkou sme sa dohodli, že zatiaľ nebudem na palubovke žiadne dlhé úseky. Maximum tri - štyri minútky a potom dám znamenie na striedanie. V prvom som bola len na lavičke, v druhom som dala štyri góly a naposledy som skórovala raz. Z každého gólu som sa tešila ako malé dieťa," poznamenala Polláková. 


Hráčka aktuálne 4. tímu tabuľky druhej najvyššej nemeckej súťaže sa okrem hádzanárskych tréningov pripravuje aj s kondičným trénerom. "Opäť mám úsmev na tvári, keďže znovu môžem robiť to, čo ma baví," optimisticky dodala sympatická Slovenka. 




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL