Apr 2024
PUSŠPSN
20

W17 EHF Euro 2015

Štochlovci na Ukrajine stále bez prehry a mieria za titulom


15.04.2014


GK Motor Záporožie aj zásluhou Richarda Štochla na čele bez zaváhania


Richard Štochl sa minulý rok stal hádzanárskym majstrom Ruska v drese Čechovských Medveďov bez jediného zaváhania. Rovnaký husársky kúsok sa skúsenému brankárovi môže už čoskoro podariť aj s jeho súčasným klubom GK Motor Záporožie, ktorý neohrozene kráča za ziskom titulu ukrajinského šampióna. 

Obhajca prvenstva v doterajších 16 ligových stretnutiach aktuálnej sezóny nepustil súperom ani bod a je s rovnakým počtom víťazstiev na čele tabuľky. Naposledy triumfoval počas víkendu v záporožskom derby nad družstvom ZTR 26:16 (15:8). "Nemôžem povedať, že by mal tento zápas špeciálny náboj, pre mňa sú všetky rovnako dôležité. Som veľmi rád, že sme dnes dokázali vyhrať a splniť naše predsavzatia. Ak sa nič nestane, bude to pre mňa veľmi príjemné získať titul v ďalšej krajine," uviedol slovenský reprezentant Richard Štochl. 

Tridsaťosemročný gólman sa stal v minulosti šampiónom v štyroch krajinách - na Slovensku (Košice, Sečovce), v Slovinsku (Celje), Francúzsku (Montpellier) a Rusku (Čechovskí Medvedi).



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL