Apr 2024
PUSŠPSN
23

W17 EHF Euro 2015

Spokojní fanúšikovia Stupavy


16.04.2014



Počas víkendu 12. - 13. apríla 2014 sa v Stupave odohral atraktívny dvojzápas, kde si zmerali sily mladšie dorastenky domáceho klubu s družstvom ŠŠK Bernolákova Košice a domáci tím mužov sa stretol s hráčmi MHK Piešťany. 


Domáci fanúšikovia mali veľký dôvod na radosť, keďže mladšie dorastenky HC TATRAN STUPAVA vyhrali nad ŠŠK Bernolákova Košice 29:22 a muži nad MHK Piešťany 21:20. Obe stretnutia hádzanej sledovalo vyše 250 divákov a dva body zostali doma. 


Video z týchto zápasov si môžete pozrieť TU


Výsledky a priebeh zápasov:

HC TATRAN STUPAVA - MHK Piešťany 21:20 (13:11)

Zostava a góly Stupavy: Beleš 0; Malina 1; Lachkovič 2; Hanzal 1; Pír 0; Nemčovič 0; Mader 0; Briestenský 4; Béreš 2; Husák 0; Draškovič 5; Hoksz 1; Hirtl 2; Kubíček 3; Tréner Pšenko, ZVD Ivica


Ďalším súperom stupavského A družstva boli Piešťanci. Od začiatku dominovali na oboch stranách tvrdé obrany. Bojovalo sa o každú loptu a až do 20. minúty žiadne družstvo nevyhrávalo viac ako o jeden gól. V tejto časti hry domáci šnúrou štyroch gólov otočili z 5:6 na 9:6 a zdalo sa že súpera zlomia. Húževnatí hostia však nedovolili domácim výraznejšie odskočiť. Prvý polčas síce vyhrali domáci o dva góly ale v ôsmej minúte druhého polčasu už bolo zase vyrovnané a zo zápasu bola až do konca veľká dráma. Aj vďaka tomu že sa hostia často krát sústreďovali na diskusie s rozhodcami a pri domácich hráčoch stálo v závere aj trochu šťastia, ostali dva body doma a po tesnom víťazstve 21:20 si muži pripísali ďalšie víťazstvo.


HC TATRAN STUPAVA - ŠŠK Bernolákova Košice 29:22 (16:7)

Zostava a góly Stupavy: Nemcová 0; Huňarová 1; Yildizová 0; Valachová 1; Raffasederová 6; Belošičová 0; Kovácsová 7; Kubovičová 0; Kalaberová 1; Havlová 0; Gašpareková R. 0; Brennerová 1; Richterová 3; Puškáčová 1; Gašpareková I. 8; Tréner Vigh; ZVD Kuklovksý


Kto prišiel na zápas v polovici prvého polčasu nevidel rozhodujúcu časť tohto zápasu. Už v 15. minúte vyhrávali Stupavčanky o sedem gólov a poctivou prácou v obrane znechutili hosťujúcim Košičankám hádzanú. Keď sa k dobrej obrane pridal aj kvalitný výkon v útoku prvopolčasový rozdiel umožnil v druhom polčase dať šancu aj dievčatám z lavičky. Ani tieto zmeny v zostave nezastavili stupavký tím a dievčatá po kvalitnom výkone zvíťazili rozdielom siedmich gólov. Fanúšikov potešila strelecká potencia hráčok ako aj úspešnosť spojok, ale hlavne dobre pracujúca tvrdá obrana, s ktorou sa hosťujúce družstvo ťažko vyrovnávalo.




Fotogaléria




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL