Apr 2024
PUSŠPSN
26

W17 EHF Euro 2015

M. Školková aj ďalšie dve sezóny v Dijone


22.04.2014


Predĺženie zmluvy s Martinou Školkovou bolo pre francúzsky klub prioritou


Slovenská hádzanárska reprezentantka Martina Školková spája svoju najbližšiu hráčsku budúcnosť aj naďalej s družstvom Cercle Dijon Bourgogne. Dvadsaťdeväťročná ľavá spojka sa štyri kolá pred koncom aktuálneho súťažného ročníka dohodla s francúzskym druholigovým klubom na predĺžení zmluvy o ďalšie dve sezóny.


"Vzhľadom na končiacu platnosť kontraktu bolo udržanie Martiny aj na ďalšie obdobie pre nás prioritou. Momentálne je našou najlepšou strelkyňou s priemerom 5,3 gólu na zápas, jej všestrannosť a univerzálnosť na pozícii spojky je cenná a zároveň umožňuje tímu využívať rôzne taktické varianty. Vyjadruje spolupatričnosť ku klubu, ktorému sa upísala aj na nadchádzajúce dve sezóny," uviedol manažér Dijonu Christophe Marechal k predĺženiu spolupráce so Slovenkou. 


Školková pôsobí v CDB od roku 2009, keď do krajiny galského kohúta prestúpila z bratislavského ŠKP. Odchovankyňa partizánskej hádzanej je s klubovými spoluhráčkami blízko k návratu do najvyššej francúzskej súťaže. V júni by sa chcela tešiť aj z ďalšieho postupu - v drese reprezentácie SR na majstrovstvá Európy 2014 do Maďarska a Chorvátska. 




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL