Apr 2024
PUSŠPSN
19

W17 EHF Euro 2015

V Michalovciach sa nebude hrať, Senec nepricestuje


25.04.2014


Majstrovská Iuventa bez boja už takmer vo finále


Na víkend plánované prvé dve stretnutia semifinále národného play-off o titul majstra SR v hádzanej žien Iuventa Michalovce - ŠKP Piccard Senec sa neuskutočnia, keďže hostky nepricestujú. Ešte v piatok popoludní to vyzeralo, že sobotňajší zápas so začiatkom o 17.30 h i nedeľňajší duel o 10.30 h sa odohrajú podľa plánu napriek problémom so zložením družstva od Slnečných jazier. Večer sa však situácia zmenila a predstavitelia Senca sa rozhodli zrušiť cestu do Michaloviec.


"V družstve máme veľkú maródku. Navyše, dnes sa nám zranili ďalšie dve hráčky. Zostalo nám len sedem dievčat, z toho päť dorasteniek, takže by to nemalo vôbec význam, aby sme v tomto zložení cestovali na Zemplín a čelili úradujúcemu majstrovi. Už som to telefonicky oznámil funkcionárom Iuventy a o tomto rozhodnutí budem informovať aj vedenie súťaže," povedal šéf seneckého klubu František Gábriš. 

Aký bude osud pokračovania tejto série, zatiaľ nie je známe. Tretie stretnutie je na pláne v piatok 2. mája o 19.15 h v Modre, kde majú Senčanky domáce prostredie. "V tejto chvíli neviem povedať, či sa bude hrať. To sa musíme ešte dohodnúť a operatívne vyriešiť počas nadchádzajúceho týždňa. Zdravotne indisponované hráčky totiž maródujú dlhodobo," dodal Gábriš. 



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL