Apr 2024
PUSŠPSN
25

W17 EHF Euro 2015

Barcelona s Flensburgom, Veszprém proti Kielu


29.04.2014


Martin Straňovský s Barcelonou opäť proti nemeckému súperovi


Hádzanári FC Barcelona budú aj v ďalšom kole vyraďovacej fázy Ligy majstrov mužov 2013/2014 čeliť nemeckému klubu. Po štvrťfinálovom vyradení Rhein-Neckar Löwen ich v semifinále najprestížnejšej európskej klubovej súťaže čaká SG Flensburg-Handewitt. Rozhodol o tom utorkový žreb v Kolíne nad Rýnom, kde sa na prelome mája a júna uskutoční aj turnaj Final Four. Jeho účastníkmi sú tiež družstvá MKB-MVM Veszprém a THW Kiel, ktoré tvoria druhú semifinálovú dvojicu.


Barcelončania aj so slovenským ľavým krídelníkom Martinom Straňovským, ktorí obhajujú lanskú finálovú účasť, sú proti bundesligistovi favoritom. Vyrovnaný súboj sľubuje konfrontácia úradujúcich majstrov svojich krajín Veszprému s Kielom. Maďarský šampión na širšej súpiske so slovenským mladíkom Ottom Kancelom má šancu odplatiť svojmu súperovi lanské vyradenie tesne pred bránami Final Four. Naopak, bundesligový velikán po minuloročnom sklamaní v podobe 4. mieste bude chcieť zaútočiť na trofej, ktorej je trojnásobným držiteľom. 


Semifinálové duely sú v kolínskej LANXESS aréne na programe v sobotu 31. mája o 15.15 h a 18.00, o 3. miesto a finále sa bude hrať v nedeľu 1. júna v rovnakých začiatkoch. 


Vyžrebované dvojice semifinále Ligy majstrov v hádzanej mužov 2013/2014 na turnaji Final Four v nemeckom Kolíne nad Rýnom (31. 5. - 1. 6.): 
FC Barcelona (Šp., M. Straňovský) - SG Flensburg-Handewitt (Nem.) 
MKB-MVM Veszprém (Maď., O. Kancel) - THW Kiel (Nem.) 




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL