Apr 2024
PUSŠPSN
24

W17 EHF Euro 2015

Výber SEHA League v exhibícii s kvartetom z Tatrana


30.04.2014


Antl, Petro, Rábek a Krištopans medzi semifinálovými duelmi extraligy do Brestu


Kvartetu hádzanárov Tatrana Prešov pribudli medzi druhým a tretím zápasom semifinálovej série play-off v extralige mužov proti 1. MHK Košice (zatiaľ 1:0 na zápasy) povinnosti. Krídelníkovi Radoslavovi Antlovi, pivotovi Andrejovi Petrovi, spojkám Dainisovi Krištopansovi a Oliverovi Rábekovi sa dostala pocta v podobe nominácie do výberu SEHA GSS League, ktorý v piatok 2. mája o 17.00 h miestneho času nastúpi v exhibícii proti bieloruskému účastníkovi a zároveň finalistovi uplynulého 3. ročníka tejto nadnárodnej súťaže BGK Meškov Brest. 


Pre povinnosti družstiev v závere sezóny zostavili výber len z hráčov troch klubov. Okrem prešovského Tatrana v ňom majú zastúpenie dva chorvátske tímy RK Croatia Osiguranje Záhreb a RK Nexe Našice, z trénerskej lavičky ho povedú Boris Dvoršek (CO Záhreb) a Aleksandar Brkovič (Partizan Belehrad).


Pre účasť štvorice Prešovčanov prišlo aj k posunu termínu tretieho semifinále extraligy zo soboty 3. na nedeľu 4. mája. "Po stredajšom zápase v Košiciach odcestuje štvorica našich hráčov do Záhrebu. V chorvátskej metropole sa druhý deň ráno pripoja k ostatným hráčom a spoločne odletia do Brestu. Už po prílete ich čakajú prezentačné stretnutia s predstaviteľmi nadnárodnej ligy, generálneho sponzora súťaže i fanúšikmi hádzanej v Bielorusku,“ informoval generálny manažér Tatrana Branko Benko. 

Prešovčania sa môžu na spomienkovom podujatí zakladateľa klubu Anatolija Meškova "pomstiť" svojmu piatkovému súperovi za vyradenie v semifinále nedávneho turnaja Final Four SEHA GSS League. 


Nominácia výberu SEHA GSS League na exhibičný duel proti Meškovu Brest: 
Ivan Stevanovič, Filip Ivič, Lovro Šprem, Zlatko Horvat, Josip Šandrk, Josip Valčič, Luka Šebetič (všetci CO Záhreb), Perica Lelič, Franjo Lelič, Goran Mrdjenovič Igor Vujič, Marin Vegar, Šime Ivič (všetci Nexe Našice), Radoslav Antl, Andrej Petro, Oliver Rábek, Dainis Krištopans (všetci Tatran Prešov). 




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL