Apr 2024
PUSŠPSN
26

W17 EHF Euro 2015

Brest zdolal výber SEHA GSS League, Antl najlepším strelcom


03.05.2014


Meškov Brest (Biel.) - All-Star výber SEHA GSS League 42:38 (20:20)


Piatková exhibícia na spomienkovom podujatí zakladateľa klubu Anatolija Meškova sa v bieloruskom Breste skončila triumfom hádzanárov domáceho družstva BGK Meškov, ktorí zdolali hráčov All Star tímu SEHA GSS League 42:38 (20:20).


V zápase mal zastúpenie aj slovenský účastník tejto nadnárodnej súťaže Tatran Prešov vďaka štvorici Radoslav Antl, Andrej Petro, Dainis Krištopans a Oliver Rábek, ktorá spolu s hádzanármi chorvátskych klubov RK Croatia Osiguranje Záhreb a RK Nexe Našice tvorila výber hviezd. Pred vyše trojtisícovou návštevou v hľadisku sa do streleckej listiny zapísali všetci Prešovčania, najviac sa však darilo krídelníkovi Antlovi, ktorý bol so 7 presnými zásahmi najlepším kanonierom duelu. Lotyš Krištopans pridal 3, ďalšia spojka Rábek s pivotom Petrom po dva góly. 


Šarišanom sa nepodarilo "pomstiť" bieloruskému účastníkovi a zároveň finalistovi uplynulého 3. ročníka tejto nadnárodnej súťaže BGK Meškov Brest za vyradenie v semifinále nedávneho turnaja Final Four SEHA GSS League. 


Kvarteto opôr Tatrana teraz sa vracia na Slovensko, aby mohlo pomôcť svojmu tímu v semifinálovej sérii play-off extraligy mužov proti 1. MHK Košice. Prešovčania potrebujú na postup do finále ešte jedno víťazstvo. To môžu dosiahnuť už v nedeľu v treťom zápase so začiatkom o 18.00 h. 


Výsledok: 
Meškov Brest (Biel.) - All-Star výber SEHA GSS League 42:38 (20:20) 
Najviac gólov za Brest: Astrašapkin 6, Vukič 5 
Zostava a góly za výber SEHA: Stevanovič, F. Ivič, P. Lelič - Rábek 2, F. Lelič 2, Mrdjenovič 2, Krištopans 3, Šprem 3, Šebetič 2, Vujič 1, Horvat 4, Šandrk 3, J. Valčič 3, Vegar 1, Antl 7, Š. Ivič 3, Petro 2 
rozhodovali: Načevski a Nikolov (obaja Maced.), 3000 divákov




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL