Máj 2024
PUSŠPSN
10

W17 EHF Euro 2015

Shejbal najlepším hráčom pri semifinálovom vyradení Kremsu


21.05.2014


Hádzanári Moser Medical UHK Krems skončili v rakúskom play-off takisto ako vlani pred bránami finále


História sa po roku zopakovala. Aspoň pre slovenského hádzanárskeho brankára Michala Shejbala a jeho tím Moser Medical UHK Krems, ktorému vlani tesne unikla medaila v najvyššej rakúskej súťaži po semifinálovom vyradení úradujúcim majstrom Alpla HC Hard 0:2 na zápasy. Teraz nastala rovnaká situácia.


Hráči Kremsu po štvrťfinálovom prekvapení na úkor Bregenzu (2:0 v sérii) sa aj v sezóne 2013/2014 stretli v boji o účasť vo finále HLA s Hardom. V prvom semifinále na pôde Alply podľahli Shejbal a spol. 23:26 (9:7). V domácej odvete až do záveru živili aj vďaka zákrokom slovenského gólmana, ktorý opäť raz potvrdil svoje kvality, šancu na víťazstvo, no napokon podľahli 27:28 (13:12), čo pre nich znamenalo stop. Paradoxom je, že súper viedol v druhom semifinále len raz, a to na konci stretnutia, keď 5 sekúnd pre klaksónom rozhodol o triumfe Hardu Michael Knauth.

 

Pre 29-ročného Shejbala je malou náplasťou, že ho vyhodnotili za najlepšieho hráča jeho družstva. Košický odchovanec strávil v tíme Moser Medical UHK Krems svoju druhú sezónu. 




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL