Apr 2024
PUSŠPSN
20

W17 EHF Euro 2015

Súkenníková čakala, že Iuventa to nebude mať s Duslom ľahké


27.05.2014


Lucia Súkenníková (krídelníčka Slovana Duslo Šaľa): "Hoci sa nám nepodarilo získať titul, som rada, že sme sériu zdramatizovali a potrápili Michalovce"


K reprezentačného tímu hádzanárok Slovenska, ktorý sa od nedele pripravuje v Liptovskom Jáne, sa v pondelok pridali aj hráčky z tímov finalistov národného play-off. Jednou z tých smutnejších bola Lucia Súkenníková, krídelníčka HK Slovan Duslo Šaľa, ktorý vo finálovej sérii o titul majstra SR podľahol obhajujúcej Iuvente Michalovce 2:3 na zápasy. "Samozrejme, sklamanie zavládlo najmä tesne po rozhodujúcom stretnutí, ktoré sme o gól prehrali. Len kúsok sme boli od zisku zlata. Hoci sa nám ho nepodarilo získať, som rada, že sme sériu zdramatizovali a potrápili Michalovce a ich sebavedomého trénera Packu," uviedla Súkenníková.


V minulých rokoch mala finálová konfrontácia oboch týchto klubov jednoznačný priebeh v prospech Iuventy, ktorá série vždy ukončila v najkratšom čase. Tentoraz dokázalo Duslo vyrovnať z 0:2 na 2:2 na zápasy a vynútiť si rozhodujúci duel. "Úprimne vravím, ja som vedela, že to Michalovce tento rok nebudú mať s nami také ľahké, lebo naše vzájomné konfrontácie v tejto sezóne nevyznievali tak jednoznačne v ich prospech," vrátila sa k finálovým bojom šalianska kapitánka, ktorá je teraz už na jednej lodi s Michalovčankami i ďalšími spoluhráčkami z reprezentácie. Tie bude z rovnakej pozície viesť v úsilí kvalifikovať sa na majstrovstvá Európy 2014. 




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL