Mar 2024
PUSŠPSN
28

W17 EHF Euro 2015

Rebičová si v roku 2014 už zrejme nezahrá


28.05.2014


Marianna Rebičová sa zranila v závere sezóny a musí ísť na operáciu


Smola postihla v závere sezóny hádzanárku Iuventy Michalovce Mariannu Rebičovú. Druhý zápas finálovej série proti HK Slovan Duslo Šaľa vynechala pre problémy s členkom, v treťom stihla dať jeden gól a už v jeho úvode dohrala. Nešťastne si zranila koleno, zo šalianskej palubovky ju museli odniesť. Nielen ligová sezóna, v ktorej závere nemohla klubovým spoluhráčkam pomôcť k obhajobe titulu, ale aj reprezentačná sa pre ňu pre problémy s väzmi v kolene predčasne skončila. V nastávajúcich týždňoch ju čaká operácia a niekoľkomesačná pauza.


"Absolvovala som magnetickú rezonanciu, ale ja neverím jej výsledkom. Múdrejší budeme, keď to koleno otvoria a vtedy určia presnú diagnózu," uviedla 20-ročná talentovaná spojka. 


Rebičovej absencia nepotešila ani trénera reprezentácie žien SR Dušana Poloza, ktorého zverenky čakajú v júni rozhodujúce duely o postup na ME proti Francúzkam a Islanďankám. "Žiaľ, je to ďalšia rana, ktorú veľmi ťažko znášam, ale určite budem reprezentačným spoluhráčkam držať palce, aby sa im ten vytúžený postup na európsky šampionát podarilo vybojovať," uviedla v rozhovore pre sport.sk Marianna Rebičová, ktorá bude v prípade účasti Slovenska na ME musieť zrejme oželieť svoju účasť. 


Funkcionárom úradujúceho slovenského šampióna z Michaloviec zostáva úloha vyriešiť dlhodobú absenciu svojej mladej elitnej ľavej spojky. 




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL