Apr 2024
PUSŠPSN
19

W17 EHF Euro 2015

Ak Tatran nepostúpi do LM, Chmeliar možno privrie kohútik


29.05.2014


Majiteľa hádzanárskeho klubu Tatran Prešov stojí sezóna cca 1,3 mil. eur, ale aj za polovicu tejto sumy by podľa jeho slov získali Šarišania obe domáce trofeje


Hádzanári Tatrana Prešov už tri sezóny za sebou neuspeli v snahe vybojovať si účasť v skupinovej fáze Ligy majstrov mužov. Ich snaženie vždy stroskotalo na kvalifikačnom turnaji. Ak by sa nezdarom skončil aj najbližší pokus Šarišanov dostať sa do elitnej hádzanárskej spoločnosti, majiteľ klubu by prehodnotil objem investovaných finančných prostriedkov do hádzanej.


"Každým rokom hádzaná stojí viac a viac. Ak ani tentoraz nepostúpime do Ligy majstrov, vážne porozmýšľam, či má zmysel robiť ju na sezónu v korunách za štyridsať miliónov alebo za polovicu týchto peňazí. Aj za tie by sme boli majstri republiky i víťazi národného pohára. Či siliť niečo, na čo hádam ani nemáme," vyjadril sa prešovský majiteľ Miloslav Chmeliar. 


Hádzanári Tatrana Prešov si pod vedením Petra Hatalčíka vybojovali v sezóne 2013/2014 domáce "double", v SEHA League obsadili konečnú 4. priečku a v Pohári EHF sa prebojovali do skupinovej fázy. 




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL