Apr 2024
PUSŠPSN
17

W17 EHF Euro 2015

Malý Mirko mieri tiež do Šale!


03.06.2014


Už len niečo vyše týždňa a Slovenky sa popasujú minimálne o ten vytúžený postupový bod. Na boj v šalianskej aréne sú zvedaví všetci priaznivci hádzanej na Slovensku!


Ako býva zvykom šalianske prostredie s miestnym fanklubom, s fanklubom z Partizánskeho ale vôbec so všetkými fanúšikmi, ktorí si nájdu cestu za slovenským tímom, bolo vždy veľmi žičlivé. Samozrejme aj tí z odľahlejších kútov Slovenska, ktorí prídu povzbudzovať priložia ruku k dielu. Nepochybne azda aj najmenší fanúšik našich reprezentantiek z Liptovského Jána malý Mirko.


Ten sa už veľmi teší na zápas proti Francúzskam. Najprv sa však ohlásil na návšteve za dievčatami počas repreznetačného zrazu  minulý týžden v lone liptovskej prírody. Mohol obdivovať nielen čaro okolia ale aj bezprostrednú krásu našich dievčat a to vo veľmi dobrej nálade. Dievčatá si s nim aj zapózovali pred objektívom. Zverenkyne trénera D. Poloza sa tešia z každého jedného člena fanúšikovskej famílie, ktorá im fandí. Malý Mirko si teda už čoskoro namieri cestu do šalianskej arény. Tam priamo v kotli bude povzbudzovať a hnať Slovenky za úspechom.





SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL