Apr 2024
PUSŠPSN
26

W17 EHF Euro 2015

V Iuvente hľadajú Packovho nástupcu


08.06.2014


Tréner Ján Packa a pivotka Michaela Kovaličková sa rozlúčili s Iuventou Michalovce


Vedenie Iuventy Michalovce má v týchto dňoch hlavnú úlohu nájsť nového šéfa realizačného tímu úradujúcich majsteriek Slovenska v hádzanej žien. Na trénerskej lavičke už totiž nebude sedieť Ján Packa, ktorý počas svojho pôsobenia priviedol Zemplínčanky k trom titulom šampiónok SR. Po skončení platnosti kontraktu sa s Packom a pivotkou Michaelou Kovaličkovou oficiálne rozlúčili predstavitelia michalovského klubu počas polčasovej prestávky stredajšieho zápasu kvalifikácie žien o postup ME 2014 Ukrajina - Dánsko, ktorý sa hral v tamojšej Chemkostav aréne. "Plánoval som sa vrátiť domov na západ k manželke, chcem sa tam usadiť a od trénovania si na nejaký čas oddýchnuť," vysvetlil Packa dôvod nepokračovania v Michalovciach.


"Som vďačná, že som mohla v Iuvente pôsobiť. Zažila som tu veľa pekných chvíľ a dosiahla mnoho úspechov," poznamenala Kovaličková. Členku širšieho kádra reprezentácie žien SR čaká životný prestup - svadba s hádzanárom Jurajom Gecim. 


Otázka kormidelníka v Iuvente Michalovce by sa mohla vyriešiť v najbližších dňoch. "Oslovili sme viacerých kandidátov a rokujeme s nimi. Do konca budúceho týždňa sa verejnosť možno už dozvie meno nového kouča družstva žien," uviedol športový riaditeľ Iuventy Jaroslav Čúrny. 




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL