Apr 2024
PUSŠPSN
25

W17 EHF Euro 2015

Tatran Prešov medzi tuctom účastníkov kvalifikácie LM mužov


20.06.2014


O postup do skupinovej fázy Ligy majstrov hádzanárov aj Štochlov Motor Záporožie


Už na budúci týždeň vyžrebujú nový ročník hádzanárskej Ligy majstrov. V sezóne 2014/2015 v nej budú Slovensko zastupovať muži Tatrana Prešov, ktorí sa pokúsia pod vedením nového kouča Petra Dávida pretrhnúť šnúru troch kvalifikačných nezdarov. Šarišania figurujú medzi tuctom tímov, z ktorých na troch turnajoch (hrá sa vyraďovacím spôsobom ako na Final Four) vzídu traja postupujúci do skupinovej fázy LM. Tá pozná už svojich 21 účastníkov. 

O účasť v nej sa bude usilovať aj ukrajinský šampión GK Motor Záporožie s brankárom Richardom Štochlom. Vyplýva to z informácií zverejnených na oficiálnej stránke EHF. Detaily žrebu, hracieho systému i nasadenia budú známe na budúci týždeň. Kvalifikáciu najprestížnejšej európskej pohárovej súťaže klubov vyžrebujú vo štvrtok 26. júna o 14.00, skupinovú fázu LM potom na druhý deň - v piatok 27. 6. o 18.00 h.


Účastníci kvalifikácie Ligy majstrov hádzanárov 2014/2015: 
Alpla HC Hard (Rak.), Besiktas JK Istanbul (Tur.), HCM Konstanca (Rum.), Haslum HK (Nór.), Initia Hasselt (Belg.), Junior Fasano (Tal.), HC Meškov Brest (Biel.), GK Motor Záporožie (Ukr., Richard Štochl), FC Porto (Portug.), Tatran Prešov (SR), Targos Bevo HC (Hol.), RK Vojvodina Nový Sad (Srb.) 



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL