Mar 2024
PUSŠPSN
29

W17 EHF Euro 2015

Prešov pred kvalifikáciou LM v troch ligových dueloch


24.07.2014


V extralige si hádzanári Tatrana predohrajú duel s 1. MHK Košice, v SEHA GSS League začnú predohrávkou proti Metalurgu Skopje a až potom privítajú MKB-MVM Veszprém.


Hádzanári Tatrana Prešov musia pre povinnosti na kvalifikačnom turnaji Ligy majstrov mužov 2014/2015, ktorý ich v bieloruskom Breste čaká v termíne 6. - 7. septembra, odohrať niektoré ligové duely v predstihu. Štart extraligového ročníka je plánovaný na víkend 30. - 31. augusta, ale úradujúci majster SR si chce východniarske derby 1. kola proti 1. MHK Košice predohrať. "Košiciam navrhujeme stredu 27. 8.," avizoval manažér Tatrana Branko Benko.

Hoci žreb 4. ročníka SEHA GSS League určil za súpera Prešovčanov v 1. kole maďarský MKB-MVM Veszprém, úvodný duel sezóny v tejto súťaži absolvujú proti inému tímu. "Na základe rozhodnutia komisára SEHA GSS ligy Marjana Načevského sa 30. augusta predstavíme v predohrávanom zápase 4. kola tejto nadnárodnej súťaže na pôde macedónskeho RK Metalurg Skopje. Náš prvý domáci súboj v SEHA lige 2014/2015 proti Veszprému je na programe v utorok 2. septembra. Po tomto atraktívnom dueli nasleduje cesta do Bieloruska a v sobotu 6. septembra semifinálový zápas kvalifikácie o postup do skupinovej fázy Ligy majstrov so srbskou Vojvodinou Nový Sad," prezradil Benko. 

Aj jeho slová naznačujú, že zložiť zápasový itinerár Tatrana pri účinkovaní na toľkých "frontoch" nie je vôbec jednoduchá záležitosť a funkcionári sa musia s kalendárom v ruke činiť tak, aby zladili všetky termíny a neprišlo k ich kolízii. 




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL