Apr 2024
PUSŠPSN
19

W17 EHF Euro 2015

Dávid najlepšou strednou spojkou v histórii malackého klubu


25.07.2014


Peter Dávid pre smutnú udalosť v rodine musel neplánovane do Malaciek, kde si prevzal ocenenie za zaradenie do najlepšej sedmičky polstoročnej histórie klubu TJ Strojár.


Bývalý tréner reprezentácie hádzanárov Slovenska Peter Dávid, momentálne v službách Tatrana Prešov, sa po návrate zo sústredenia úradujúceho šampióna v Chorvátsku vybral do rodných Malaciek, kde si prevzal ocenenie pri príležitosti 50. výročia založenia tamojšieho hádzanárskeho oddielu TJ Strojár.

Pôvodne sa na slávnostnom vyhlásení najlepšej sedmičky hráčov v polstoročnej histórii malackého klubu nemal osobne zúčastniť, ale všetko zmenila smutná udalosť v rodine. "Najprv som pozvanie odmietol, ale úmrtie môjho otca, o ktorom som sa dozvedel v deň odchodu zo sústredenia v Chorvátsku, všetko zmenilo. V Malackách som potreboval zariadiť veci súvisiace s pohrebom. V nedeľu som potom stihol sledovať výkony prešovských hráčov v drese SR 20 proti Izraelčanom a v prestávke tohto medzištátneho prípravného duelu si prevziať ocenenie pre najlepšieho hráča na strednej spojke v päťdesiatročnej histórii malackej hádzanej," vysvetlil Peter Dávid, rodák z Malaciek, ktorý má za sebou aj angažmán v bundesligovom TV Grosswallstadt. 




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL