Apr 2024
PUSŠPSN
26

W17 EHF Euro 2015

Takmer 200 hádzanárov ŠKP na Skalke


31.07.2014



Dnešným dňom (30.08.2014) začína sústredenie ŠKP HANDBALL CAMP SKALKA 2014, na ktorom sa zúčastní takmer 200  hádzanárov a hádzanárok zo Športového klubu polície Bratislava. Sústredenie na Skalke pri Kremnici začína kompletný Extraligový mužský tím už aj s novými posilami - Igorom Baloghom z Pezinka, Petrom Bohunickým z rakúskeho Hollabrunnu, Tomášom Főldesom z Modry a Tobiášom Danielom z Prešova.


V sobotu 2.8.2014 sa k mužom pripoja všetky mládežnícke kategórie chlapcov a dievčat, o prípravu ktorých sa bude starať pätnásť trénerov vrátane troch kondičných trénerov a masérky. Sústredenie je vekovo rôznorodé, najmladší účastník má 9 rokov a najstarší 53 rokov. 


Sústredenie je zamerané na všeobecnú a špeciálnu prípravu spestrenú o team buildingové aktivity, ktorých cieľom je pripraviť účastníkov na blížiacu sa sezónu a vytvoriť pozitívny vzťah k náročnému tréningu, ku kolektívu a ku klubizmu.  K naplneniu cieľa má napomôcť práve účasť seniorského družstva mužov vrátane mnohých Slovenských reprezentantov. Pozitívne skúsenosti so spoločného sústredenia majú tréneri už z minulej sezóny, pričom veria, že nadobudnuté skúsenosti dokážu tento rok ešte viacej využiť na motiváciu seniorov k vzorovému prístupu a mládežníkov k zvládnutiu náročného tréningového procesu rozloženého do štvorfázového  tréningového cyklu. Sústredenie potrvá až do piatka 8.8.2014.













SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL