Máj 2024
PUSŠPSN
7

W17 EHF Euro 2015

Takmer 200 hádzanárov ŠKP na Skalke


31.07.2014



Dnešným dňom (30.08.2014) začína sústredenie ŠKP HANDBALL CAMP SKALKA 2014, na ktorom sa zúčastní takmer 200  hádzanárov a hádzanárok zo Športového klubu polície Bratislava. Sústredenie na Skalke pri Kremnici začína kompletný Extraligový mužský tím už aj s novými posilami - Igorom Baloghom z Pezinka, Petrom Bohunickým z rakúskeho Hollabrunnu, Tomášom Főldesom z Modry a Tobiášom Danielom z Prešova.


V sobotu 2.8.2014 sa k mužom pripoja všetky mládežnícke kategórie chlapcov a dievčat, o prípravu ktorých sa bude starať pätnásť trénerov vrátane troch kondičných trénerov a masérky. Sústredenie je vekovo rôznorodé, najmladší účastník má 9 rokov a najstarší 53 rokov. 


Sústredenie je zamerané na všeobecnú a špeciálnu prípravu spestrenú o team buildingové aktivity, ktorých cieľom je pripraviť účastníkov na blížiacu sa sezónu a vytvoriť pozitívny vzťah k náročnému tréningu, ku kolektívu a ku klubizmu.  K naplneniu cieľa má napomôcť práve účasť seniorského družstva mužov vrátane mnohých Slovenských reprezentantov. Pozitívne skúsenosti so spoločného sústredenia majú tréneri už z minulej sezóny, pričom veria, že nadobudnuté skúsenosti dokážu tento rok ešte viacej využiť na motiváciu seniorov k vzorovému prístupu a mládežníkov k zvládnutiu náročného tréningového procesu rozloženého do štvorfázového  tréningového cyklu. Sústredenie potrvá až do piatka 8.8.2014.













SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL