Apr 2024
PUSŠPSN
19

W17 EHF Euro 2015

Partizánske s dvoma Srbkami, Šimáková a Hollá pokračujú


20.08.2014


Okrem dvoch legionárok doplnili káder hádzanárok HK Slávia Partizánske aj tri dorastenky


Hádzanárky HK Slávia Partizánske pôjdu do nadchádzajúcej sezóny 2014/2015 posilnené aj o dve hráčky zo zahraničia. Dres bronzového tímu uplynulého ročníka národného play-off si oblečie dvojica Srbiek. Silvana Vasičová naposledy pôsobila v tureckom Kastamonu Arac Belediyespor, ide o 23-ročnú ľavú spojku. Lidija Radovanovičová je o tri roky staršia stredná, prípadne ľavá spojka, ktorá prichádza zo srbského RK Kučevo.

"Obe sa u nás pripravujú od 1. augusta, absolvovali s nami aj turnajové vystúpenie v Moste. Berieme ich ako posily, veríme, že to svojimi výkonmi budú potvrdzovať aj na palubovke," informovala športová riaditeľka HK Slávia Patrícia Horňáková. Obe nové akvizície by mali pomôcť v tíme Partizánskeho zaceliť dieru, ktorá vznikla v spojkovom rade po odchode Andrey Kertészovej do HK Slovan Duslo Šaľa. 

V Partizánskom sa naďalej budú môcť spoľahnúť aj na služby dvoch skúsených hráčok - spojky Miriam Šimákovej a krídelníčky Zuzany Hollej. "S oboma sme dohodnutí, pokračujú u nás," dodala Horňáková. 

Káder družstva trénera Petra Olšavského doplnilo trio dorasteniek: Valentína Kapsová (ľavá spojka), Patrícia Gregušová (krídelníčka) a Veronika Gajdošová (pivotka). 





SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL