Mar 2024
PUSŠPSN
29

W17 EHF Euro 2015

Zraz mužskej reprezentácie SR posunuli o dva týždne


28.08.2014


Septembrové sústredenie hádzanárov Slovenska v Bratislave presunuli z 8. - 9. na 22. - 23. septembra.


Slovenská hádzanárska reprezentácia mužov sa po prvý zraz v novej sezóne mala zísť už v úvode septembra na dvojdňovom výcvikovom tábore v Bratislave. Vzhľadom na nabitý zápasový kalendár slovenských zástupcov v európskych pohároch však prišlo k jeho dvojtýždňovému posunu.

"Po komunikácii s predstaviteľmi Tatrana Prešov, HK Agro Topoľčany a HC Sporta Hlohovec a konzultácii s prezidentom SZH Jaroslavom Holešom i trénerom reprezentácie Zoltánom Heisterom sme sa dohodli o preložení sústredenia z 8. - 9. na 22. - 23. septembra. Potrebovali sme nájsť termín v septembri, aby národný tím absolvoval ešte pred októbrovým začiatkom kvalifikácie ME 2016 tréningový kemp. Zámerom je odohrať dva prípravné zápasy, nominácia bude známa na budúci týždeň, bude zhruba rovnaká ako pôvodná," informoval generálny sekretár Slovenského zväzu hádzanej (SZH) Martin Simonides. 

Slováci začnú účinkovanie v 3. kvalifikačnej skupine o postup na ME 2016 v stredu 29. októbra v Koperi od 20.30 h proti domácim Slovincom a následne 1. novembra o 18.00 h privítajú v bratislavskej Hant aréne Švédov. Štvrtým do partie v skupine sú Lotyši. 




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL