Mar 2024
PUSŠPSN
29

W17 EHF Euro 2015

V Martine nová trénerská dvojica Turčan - Mujgoš


29.08.2014


Martin Múdry, doterajší kouč hádzanárov MHáK Martin, prijal ponuku z Hlohovca.


Hádzanári MHáK Martin vstúpia do novej sezóny 2014/2015 už pod vedením novej trénerskej dvojice. Martinčanov, na ktorých lavičke sa v uplynulom ročníku vystriedali až traja kormidelníci (Barborík, Horka, Múdry), povedie duo Milan Turčan - Jozef Mujgoš.

"Náš posledný kouč Martin Múdry odišiel do Hlohovca, odkiaľ dostal výhodnejšiu ponuku a my sme museli riešiť trénerskú otázku. Domáce zdroje sú pre nás najvýhodnejšie, a tak od augusta sa družstvo pripravuje pod taktovkou Turčana s Mujgošom," informoval prezident MHáK Ladislav Bíro. 

Klub z Turca obsadil v extralige mužov 2013/2014 konečné 9. miesto a udržal sa v najvyššej súťaži. S rovnakými ambíciami vstupuje aj do aktuálnej sezóny, ktorú začne v sobotu na palubovke úradujúceho vicemajstra HK Agro Topoľčany. "Na úvod je to náročný žreb, ale pre našich hráčov sú takéto zápasy dobrou skúsenosťou a školou. Budeme sa snažiť zbierať bod po bodíku, záchrana je náš jednoznačný cieľ. Chceme, aby do Martina naďalej chodili dobré kluby a naša mládež mohla vidieť svoje vzory," dodal Bíro. 

Martinčania nemajú finančné zdroje na veľké nákupy, a tak káder MHáK v lete posilnil len brankár Michal Dobroň z MŠK Považská Bystrica. 




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL