Apr 2024
PUSŠPSN
27

W17 EHF Euro 2015

ŠKP ide hrať WHIL, v nedeľu na pôde Slavie


26.09.2014


Hádzanárky ŠKP Bratislava budú účinkovať v 13. ročníku spoločnej slovensko-českej súťaže žien


Spoločná slovensko-česká súťaž hádzanárok (WHIL) bude mať v sezóne 2014/2015 definitívne 12 účastníkov. Doteraz bola neistá účasť ŠKP Bratislava, ktorý si odložil minulotýždňový zápas 1. kola proti DHK Baník Most, aby sa po odstúpení Piccardu Senec od vzájomnej spolupráce krátko pred štartom ročníka pokúsili predstavitelia klubu zachrániť ženské družstvo v interlige. Ich snaha priniesla úspech (zatiaľ aspoň čiastkový), keďže padlo rozhodnutie, že ŠKP začne súťaž a v nedeľu sa predstaví v 2. kole na palubovke českého vicemajstra DHC Slavia Praha.

"Ideme to skúsiť. Už robíme všetky potrebné administratívne úkony súvisiace s hráčkami. Určité subjekty, ktoré sme oslovili so žiadosťou o pomoc, nám síce nepovedali áno, ale je väčšia šanca, aby nás podporili, keď pôjdeme hrať. Preto sme si to spočítali a dospeli k názoru, že ideme do toho. Veríme, že sa nám týmto krokom podarí obnoviť nadšenie a nájdu sa partneri ochotní pomôcť. Hráčky majú záujem, boli by sme radi, keby si ešte nejaké k nám našli cestu a hádzanou sa u nás bavili," uviedol generálny manažér ŠKP Ľubomír Orosz. 

Trénerkou bratislavského družstva bude Silvia Priklerová, jej asistentkou Adriana Lešková, fyzioterapeutkou Katarína Bučeková, vedúcimi tímu Ladislav Majerník a Ladislav Árvay. 





SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL