Apr 2024
PUSŠPSN
25

W17 EHF Euro 2015

T. Straňovský chce do komunálnej politiky


29.09.2014


Tomáš Straňovský kandiduje za poslanca mestského zastupiteľstva v Nových Zámkoch


Bývalý slovenský reprezentant v hádzanej Tomáš Straňovský oslavuje v pondelok svoje 34. narodeniny. V súčasnosti hráč extraligového tímu HC Štart Nové Zámky je už druhý rok zároveň manažérom klubu. Pred troma rokmi sa po hádzanárskych angažmánoch v iných družstvách vrátane zahraničia (Nemecko, Švajčiarsko, Maďarsko) vrátil do rodného mesta. Jeho osud mu nie je ľahostajný, preto sa rozhodol, že v blížiacich sa novembrových komunálnych voľbách bude kandidovať za poslanca mestského zastupiteľstva.

"Tak, ako som športovcom celým svojím srdcom a dušou, som aj hrdým Novozámčanom a záleží mi na kvalite žitia v ´mojom´ meste! Nie je mojím zvykom sľubovať veci, ktoré je nereálne dosiahnuť, avšak pre to, čo raz sľúbim, vynaložím maximum," uviedol T. Straňovský na svojej facebookovej prezentácii, na ktorej má slogan: "Hrám fair play, bojujem za vás". 

Tomáš Straňovský pochádza zo športovej rodiny. Jeho mladší brat Martin je aj v súčasnosti hádzanárskym reprezentantom SR, v minulosti hrával za FC Barcelona a momentálne pôsobí v bundesligovom HC Erlangen. Ich otec Peter je atletický funkcionár a tréner v Nových Zámkoch. 

Bývalý reprezentant SR a účastník ME 2006 a MS 2009 a 2011 Tomáš Straňovský pred návratom domov pôsobil v maďarskom Picku Szeged, v Tatrane Prešov, predtým hrával vo Švajčiarsku za Grasshopper Club a ZMC Amicitia Zürich, v Nemecku za VfB 1861 Forchheim, na Slovensku si obliekal aj dresy MŠK Považská Bystrica, HK 47 Trnava a materského Štartu Nové Zámky.




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL