Apr 2024
PUSŠPSN
27

W17 EHF Euro 2015

Reprezentácia SR najbližšie bez Gubikovej a Horňákovej


05.10.2014


Do nominácie pribudli brankárka Žaneta Tóthová a pivotka Patrícia Wollingerová


Ešte pred pondelkovým zrazom slovenskej hádzanárskej reprezentácie v Čilistove pri Šamoríne prišlo k ďalším zmenám. „Žiaľ, pre chorobu nám vypadli Michalovčanky brankárka Lucka Gubiková a pivotka Dominika Horňáková. Namiesto nich tréner Dušan Poloz donominoval Žanetu Tóthovú z francúzskeho klubu Stella Saint-Maur a ich klubovú spoluhráčku Patríciu Wollingerovú. Ak sa už nič nestane a počas víkendových ligových dueloch sa nikto nezraní, na sústredení počítame s 19 hráčkami,“ informovala tímu hádzanárok SR Renáta Marcinová.
Slovenky budú od pondelka do štvrtka trénovať v Dunajskej Strede, potom bude nasledovať presun do Maďarska a od piatka do nedele účasť na medzinárodnom turnaji Provident Cup v Szigetszentmiklósi, ktorý je súčasťou prípravy na decembrový európsky šampionát. 

Aktualizovaná nominácia reprezentácie hádzanárok Slovenska na budúcotýždňový zraz a medzinárodný turnaj v Maďarsku: 

brankárky: 
Žaneta Tóthová (Stella Saint-Maur/Fr.), Martina Túrociová (HC Zlín/ČR), Simona Súlovská (HK Slávia Partizánske) 
pivotky: 
Andrea Czanik (DJK/MJC Trier/Nem.), Eva Minárčiková (DHC Sokol Poruba/ČR), Patrícia Wollingerová (Iuventa Michalovce) krídelníčky: 
Lýdia Jakubisová (Thüringer HC/Nem.), Lucia Súkenníková (DHK Baník Most/ČR), Réka Bíziková (HK Slovan Duslo Šaľa), Selma Blažeková (HK Slávia Partizánske) 
spojky: 
Katarína Dubajová (MKS Olimpia-Beskid Nowy Sacz/Poľ.), Silvia Szücs (SVG Celle/Nem.), Petra Beňušková (Stella Saint-Maur/Fr.), Simona Szarková (DHK Baník Most/ČR), Monika Rajnohová (DHC Slavia Praha/ČR), Tetyana Trehubová, Martina Bačíková (obe Iuventa Michalovce), Andrea Kertészová (HK Slovan Duslo Šaľa), Klaudia Michnová (HK Slávia Partizánske)





SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL