Apr 2024
PUSŠPSN
25

W17 EHF Euro 2015

Jakubisová verí, že obe operované kolená ju budú poslúchať


08.10.2014


Lýdia Jakubisová: "Štart na šampionáte je v každom prípade aj pre mňa veľkou motiváciou a vyvrcholením nášho snaženia"


Trénerovi hádzanárskej reprezentácie žien Slovenska Dušanovi Polozovi pribudla do kádra pred októbrovou fázou prípravy na majstrovstvá Európy 2014 skúsená posila. Lýdia Jakubisová sa od lanského októbra až doteraz neobjavila v národnom tíme, príčinou bolo vážne zranenie a následná operácia kolena. Svojmu klubovému tímu Thüringer HC je k dispozícii od začiatku aktuálnej sezóny.

"Na zraz som sa veľmi tešila, veď som rok čakala na túto chvíľu," uviedla na stretnutí so zástupcami médií Jakubisová. Najlepšia hádzanárka SR za rok 2012 k svojmu aktuálnemu zdravotnému stavu dodala: "Návrat po zranení bol na začiatku prípravy náročný. Koleno je však momentálne už v poriadku a poslúcha. Nemám žiadny blok z obavy o obnovenie zranenia. Obe kolená mi už operovali, tretie nemám, takže verím, že už mi budú držať a zranenia sa mi budú vyhýbať." 

Tridsaťdvaročná ľavoruká krídelníčka, hoci nemohla ešte zasiahnuť do hry, sa v júni veľmi tešila z postupu Slovenska na decembrové ME v Maďarsku a Chorvátsku. "Štart na šampionáte je v každom prípade aj pre mňa veľkou motiváciou a vyvrcholením nášho snaženia," dodala bojnická rodáčka, ktorú kouč Poloz zaradil medzi trojicu kapitánok svojho družstva. 





SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL