Apr 2024
PUSŠPSN
19

W17 EHF Euro 2015

HK Agro môže hrať aj v 3. kole Pohára EHF v Topoľčanoch


29.10.2014


Topoľčianska hala dostala od EHF opäť výnimku


Fanúšikovia hádzanárov HK Agro Topoľčany nebudú musieť v 3. kvalifikačnom kole Pohára EHF mužov 2014/2015 na domáce stretnutie proti švajčiarskemu Pfadi Winterthur nikam cestovať. Predstaviteľom klubu sa opäť podarilo u Európskej hádzanárskej federácie (EHF) uspieť so žiadosťou o výnimku pre svoju halu, ktorá nespĺňa požadované kritériá.

"Už máme súhlas od EHF, že 22. novembra môžeme privítať Winterthur v našej hale. Sme radi, že nám znovu vyšli v ústrety a určite to poteší aj našich priaznivcov. Myslím si však, že v tejto sezóne sme dostali výnimku naposledy. Keby sa nám aj podarilo postúpiť do skupinovej fázy Pohára EHF, pre zápasy v nej by nám ju už takmer určite neschválili," povedal  športový riaditeľ HK Agro Topoľčany Dezider Jakubička, ktorý je po pondelkovom odvolaní trénera Ivana Pompoša poverený vedením družstva úradujúceho slovenského vicemajstra. 

Topoľčanci museli v 1. kvalifikačnom kole Pohára EHF odohrať domáci duel proti holandskému HV KRAS/Volendam v Partizánskom. V 2. kole však už mohli hrať proti ďalšiemu zástupcovi z krajiny tulipánov Targos Bevo HC vo svojom domovskom stánku. 

Novinkou z HK Agro je, že po macedónskom brankárovi Janem Cvetkovskom by sa už čoskoro mohol v zostave objaviť aj ľavák Alen Kulenovič z Bosny a Hercegoviny. Zdĺhavý proces vybavovania všetkých potrebných formalít speje ku koncu. "Dúfajme, že už čoskoro sa administratívne záležitosti podarí dotiahnuť a konečne ho budeme môcť využiť už aj v stretnutiach," dodal D. Jakubička. 





SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL