Mar 2024
PUSŠPSN
28

W17 EHF Euro 2015

Rebičová už začala behať, v zápasovom nasadení vo februári


06.11.2014


Mariana Rebičová začala po zranení kolena trénovať individuálne, k spoluhráčkam sa pridá až vtedy, keď jej dá lekár zelenú


Hádzanárka Iuventy Michalovce Marianna Rebičová už začala po zranení kolena s individuálnym tréningom, ale naplno zaberať v zápasoch bude môcť až v úvode budúceho roka.

Rebičová sa zranila v polovici mája na začiatku tretieho finálového stretnutia národného play-off o majstra SR proti Slovanu Duslo Šaľa a odvtedy do hry nezasiahla. Natrhla si totiž bočný a pretrhla predný skrížený väz. Jej klubové spoluhráčky síce vybojovali titul šampiónok, ale ona prišla o účasť na európskom šampionáte v Maďarsku a Chorvátsku, ktorý sa uskutoční v decembri. 

Po piatich mesiacoch od chirurgického zákroku u lekára Petra Polana a týždňoch rehabilitácie sa pustila do individuálnej prípravy. "V pondelok som začala behať. Nič nechcem uponáhľať, lekár mi plnú záťaž odporúča po siedmich mesiacoch od operácie. Ešte ma čaká jedna kontrola a až keď dostanem súhlas od Polana, tak sa zapojím do tréningu s družstvom," uviedla 21-ročná spojka v rozhovore pre denník Korzár. 

Rebičovej hádzaná už veľmi chýba, ale na zápasové zaťaženie si musí ešte počkať. "Niekedy začiatkom februára," odvetila reprezentantka SR na otázku, kedy ju priaznivci Iuventy uvidia v michalovskom drese v plnom nasadení počas stretnutia. 




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL