Apr 2024
PUSŠPSN
28

W17 EHF Euro 2015

Pramuk sa zranil, Aarau má nového brankára


07.11.2014


Predstavitelia klubu HSC Suhr Aarau chcú dopriať Martinovi Pramukovi nerušený a potrebný čas na zotavenie


Švajčiarsky prvoligový hádzanársky klub HSC Suhr Aarau angažoval srbského brankára Tomislava Stojkoviča ako dočasnú náhradu za Slováka Martina Pramuka. Tridsaťosemročný slovenský gólman, ktorý sa po letnom príchode z tímu Pfadi Winterthur zaradil medzi opory nováčika najvyššej súťaže (NLA), sa totiž zranil. Angažovaním Stojkoviča do konca roka 2014 chce vedenie HSC dopriať Pramukovi potrebný čas a pokoj na rekonvalescenciu a regeneráciu k úplnému zotaveniu. Košický odchovanec pôsobí vo Švajčiarsku od roku 2006, v drese reprezentácie SR sa predstavil na ME 2006 vo Švajčiarsku (16.), ME 2008 v Nórsku (16.) a MS 2011 vo Švédsku (17.).

Hádzanárov HSC Suhr Aarau čaká ešte do konca základnej časti desať dôležitých ligových zápasov, v ktorých sa budú chcieť odpútať z aktuálne poslednej 10. priečky tabuľky. 

Dvadsaťdeväťročného Stojkoviča, ktorý chytal za Partizan Belehrad, ale skúsenosti zbieral aj v Izraeli či naposledy v poľskom Pogone Štetín, čaká premiéra v sobotu 8. novembra na palubovke GC Amicitia Zürich. 




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL