Apr 2024
PUSŠPSN
26

W17 EHF Euro 2015

Zomrel nestor olomouckej ženskej hádzanej


14.11.2014


Vítězslav Hejtmánek zomrel 13.novembra ve večerných hodinách ve veku 84 rokov


S hlbokým zármutkom predkladáme širokej hádzankárskej rodine smutnú správu, že nás opustil veľký patriot a neúnavný funkcionár olomouckého klubu DHK ZORA Olomouc pán VÍTĚZSLAV HEJTMÁNEK.

Vítězslav Hejtmánek zomrel po krátkej ťažkej chorobe ve štvrtok 13. novembra vo večerných hodinách vo veku 84 rokov. Do posledných dní svojho života pracoval v prospech svojho milovaného klubu, ktorému neúnavne venoval veľkú časť svojho bohatého športového života. Nezmazateľne sa zapísal do histórie klubu, stál pri jeho zrode v šesťdesiatych rokoch minulého storočia, kedy klub nadviazal na slávnu éru jeho predchodcu hádzanárok ASO Olomouc a pracoval usilovne pri rozkvete klubu. Bol funkcionárom  nielen olomouckého klubu, ale niekoľko rokov zastával funkciu miestopredsedu Českého zväzu hádzanej. Pracoval ako vedúci reprezentačného družstva hádzanárok a samozrejme niekoľko rokov vykonával nielen funkciu sekretára klubu ale i vedúceho družstva žien, v ktorom ho poznali početní priaznivci nielen v Čechách ale aj v krajinách Európy.


Česť jeh
o pamiatke!


Posledná rozlúčka s Vítězslavom Hejtmánkom sa uskutoční 20. novembera 2014 v 14:00 hod. v obradnej sieni olomouckého krematória.




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL