Mar 2024
PUSŠPSN
28

W17 EHF Euro 2015

Lamač skončil na lavičke žien Prešova


28.11.2014


Roman Lamač odstúpil z postu trénera hádzanárok Bemaca Prešov


Nováčik spoločnej slovensko-českej súťaže hádzanárok (WHIL) Bemaco Prešov si musí nájsť nového trénera. Doterajší kormidelník družstva Roman Lamač rezignoval na svoju funkciu.

"Nešlo o naše rozhodnutie, kormidelník odstúpil sám. Po skončení jesennej časti interligy sme mali sedenie, na ktorom sa zúčastnili hráčky, tréneri i vedenie klubu. Povedali a vydiskutovali sme si určité veci a po tomto stretnutí prišiel Roman Lamač a oznámil nám, že končí vo funkcii. Jeho verdikt sme akceptovali, hoci nás to nepotešilo. Z našej strany tam neboli výčitky ohľadom trénerskej práce či nebodaj nespokojnosť s výsledkami, veď my sme do WHIL nešli s veľkými očami. Naše družstvo potrebuje predovšetkým čas a systematickú prácu," vysvetlil prezident Bemaca Prešov Peter Šutran. 

Meno Lamačovho nástupcu ešte nie je známe. "Máme vo výhľade zopár adeptov. Rokujeme a verím, že začiatkom budúceho týždňa už budeme môcť predstaviť hráčkam nového kouča," dodal Šutran. 

Bemaco odohralo v sezóne 2014/2015 zatiaľ deväť interligových zápasov, z ktorých po jednom vyhralo i remizovalo a sedemkrát ťahalo za kratší koniec. So ziskom troch bodov figurujú Prešovčanky na predposlednom 11. mieste tabuľky WHIL. 




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL