Apr 2024
PUSŠPSN
25

W17 EHF Euro 2015

ME: Upratovanie Czanikovej rituálom pred zápasmi


09.12.2014


Pivotka SR Andrea Czanik: "Keď som doma, tak som nervózna, preto upratujem, umývam okná. V hoteli si spratávam tričká, prekladám ich z jednej strany na druhú"


Len pred vyše rokom si prvýkrát obliekla dres hádzanárskej reprezentácie a momentálne je jeho oporou na majstrovstvách Európy v Chorvátsku a Maďarsku. Andrea Czanik v 35 rokoch zbiera skúsenosti aj na vrcholnej kontinentálnej úrovni. "Pred odchodom na šampionát som mala také zvláštne pocity. Aj v pondelok v hoteli pred úvodným duelom s Francúzkami som nevedela spať a musela byť stále v pohybe. Príchodom do haly to opadlo. Podali sme dobrý výkon, všetky sme pozitívne naladené, takže nemusíme mať stres a ani strach pred nasledujúcimi vystúpeniami," prezradila skupinke slovenských novinárov hráčka bundesligového Trieru.

Slovenky v stredu nastúpia proti Čiernej Hore až od 20.15 h. "V deň zápasu máme ešte tréning, video, prechádzku. Ja osobne som zvyknutá na neskoršie začiatky, bude to v pohode, sme na to pripravené," poznamenala Andrea Czanik, ktorá tiež poodhalila aj svoj rituál. Čas pri čakaní na stretnutie trávi rozhodne zaujímavo: "Ja nezvyknem spávať popoludní pred stretnutiami. Keď som doma, tak som nervózna, preto upratujem, umývam okná. Na spánok ani nepomyslím. V hoteli si spratávam tričká, prekladám ich z jednej strany na druhú. Potom sa ideme prejsť, s dievčatami si dáme kávu a už sa tešíme na zápas." 





SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL