Mar 2024
PUSŠPSN
28

W17 EHF Euro 2015

ME: Tréneri SR si privstali a splnili stávku


14.12.2014


Dušan Poloz s úsmevom o možnej ďalšej stávke: "Ak by to malo pomôcť tímu, tak niečo vymyslíme. Napríklad Olši by si mohol nechať narásť vlasy."


Hádzanárske reprezentantky Slovenska dostávajú kondične zabrať, keď v priebehu 7 dní odohrajú v nedeľu už svoj štvrtý zápas na európskom šampionáte v Chorvátsku a Maďarsku (od 20.15 h proti Holandsku). Fyzickú aktivitu má za sebou už aj realizačný tím. Na záver pobytu v dejisku základnej D-skupiny v chorvátskom Osijeku si zašportoval tiež trénerský triumvirát. Po víťazstve nad Srbskom (23:21), ktorým si Slovenky zabezpečili postup do štvrťfinálovej fázy, si Dušan Poloz, Peter Olšavský a Ján Lajčák privstali a ešte pred presunom do Záhrebu sa vybrala od hotela Osijek na štreku ulicami mesta, aby splnili prehratú stávku.

"Ani neviem, kedy to zo mňa vypadlo, že keď postúpime, tak pôjdeme 10 km. To však ani nešlo, lebo to by sme už boli zrejme na diaľnici a asi by nás odviezli policajti. Ráno sme si s kolegami dali približne 6 km chôdzou. Zvládli sme to a pekne sme sa prešli po prebdenej noci. Pre mňa to nebolo v žiadnom prípade náročné vstávanie. V noci po zápase som sa uchýlil do ústrania, bol som sám, prešiel som sa v starom meste, o tretej sa vrátil na hotel a zaspal. Vstával som o siedmej a išiel na to. Nebolo to o oslavách, skôr som potreboval vypnúť a odreagovať sa," povedal hlavný kouč Dušan Poloz, ktorého fotoreportéri zachytili aj s asistentmi pri pokluse. 

Tréneri možno ešte so stávkami na európskom šampionáte neskončili. "Ak by to malo pomôcť tímu, tak niečo vymyslíme. Napríklad Olši (asistent Olšavský, pozn.) by si mohol nechať narásť vlasy," dodal dobre naladený kormidelník SR. 




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL