Apr 2024
PUSŠPSN
20

W17 EHF Euro 2015

ME: Polozova favoritka je Holanďanka Polmanová


15.12.2014


Trénerovi hádzanárskej reprezentácie SR hráčky našepkali, že sex pred zápasmi im prospieva


Hádzanárky Slovenska strávili časť pondelkového voľnejšieho programu na majstrovstvách Európy aj plnením si mediálnych povinností. Tréner SR Dušan Poloz absolvoval v hoteli Panorama online rozhovor pre cas.sk, v ktorom sa nevyhol ani otázke na pikantnejšiu tému. Jeden z fanúšikov bol zvedavý, ako je to so sexom pred zápasmi v prípade hádzanárok.

"Na to sa opýtajte dievčat, ale akurát mi tu tri šepkajú, že im to prospieva," vykrútil sa z otázky Poloz, ktorý v ďalšej z odpovedí vyzdvihol aj krásu svojich zverenkýň. "Podľa mňa včera hrali proti sebe dve najkrajšie družstvá - slovenské a holandské." Český kormidelník má medzi nimi aj svoju favoritku, ktorej by udelil titul Miss 2014. "Je to Holanďanka Estavana Polmanová," vyriekol meno opory tímu "oranjes", ktorá za necelých 19 minút strávených na palubovke skórovala proti Slovensku sedemkrát a bola najlepšou strelkyňou duelu. Kouč zagratuloval svojej obľúbenkyni aj bozkom. 

Na webe pluska.sk mali ľudia príležitosť vyspovedať zase brankársku oporu Luciu Gubikovú, ktorá vychytala víťazstvo SR nad Srbkami 23:21 znamenajúce postup medzi dvanásť najlepších tímov európskeho šampionátu. Gubiková sa v Osijeku zaskvela aj tým, že srbským hráčkam na čele s najlepšou hádzanárkou sveta za rok 2013 Andreou Lekičovou zneškodnila všetkých päť pokusov z pokutových hodov nazývaných v hádzanárskej terminológii "sedmičky". Gubiková dostala vtipnú otázku, či chytila v školských laviciach doteraz spolu sedem pätoriek. "Sedem pätiek som asi nedostala za celú školu," odvetila brankárka Iuventy Michalovce. 




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL