Mar 2024
PUSŠPSN
28

W17 EHF Euro 2015

V Nových Zámkoch aj exhibícia HC Štart - Legionári


28.12.2014


V pondelok v hale Milénium Noc novozámockej hádzanej


V HC Štart Nové Zámky pripravili na spríjemnenie medzisviatočných chvíľ zaujímavú akciu. V pondelok 29. decembra sa v tamojšej hale Milénium uskutoční Noc novozámockej hádzanej. Na podujatie dostali pozvánku všetci odchovanci Nových Zámkov, organizátori majú prísľub účasti približne 70 aktívnych i niekdajších hráčov.

"Hlavná myšlienka je, aby sa zišli ľudia, ktorí niečo spravili pre novozámockú hádzanú, spríjemnili si čas a udržiavali sme vzájomné kontakty. Samozrejme, chceme aj zhodiť nejaké kilečká, ktoré sme nabrali počas dní ničnerobenia a obžerstva. Pozývame aj všetkých fanúšikov, vstupné je dobrovoľné a pôjde na novozámockú mládež," prezradil hrajúci manažér HC Štart Tomáš Straňovský. 

Priaznivci hádzanej sa môžu tešiť na mnoho bývalých i súčasných hráčov, ktorí vyšli z novozámockého klubu. Svoje umenie predvedú aj hviezdy ako Martin Straňovský (HC Erlangen/Nem.), Attila Vadkerti (Pick Szeged/Maď.), Oliver Rábek (Tatran Prešov), Alexander Ivanov (HC Sporta Hlohovec), Marek Galla (VT Zweibrücken-Saarpfalz/Nem.), Viktor Szapu (HKM Šaľa) a ďalší. 

Od 14.00 h sa bude hrať turnaj miešaných družstiev, večer o 18.30 h príde na rad exhibičný zápas medzi extraligovým HC Štart Nové Zámky a legionármi Nových Zámkov. Bude pripravené občerstvenie - varené víno i vianočná kapustnica a guláš, ktoré bude pripravovať známe zoskupenie Csípős banda, ktorého súčasťou je aj bývalý hráč a funkcionár klubu Michal Tóth. 




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL