Máj 2024
PUSŠPSN
2

W17 EHF Euro 2015

T. Urban na odchode z Tatrana


03.01.2015


Vedenie Tatrana Prešov má v hľadáčiku posilu zo Slovinska


Slovenský hádzanársky reprezentant Tomáš Urban pred dvoma rokmi prestúpil do Tatrana Prešov z maďarskej Tatabánye a podľa všetkého sa angažmán 25-ročného pravého krídelníka v centre Šariša chýli ku koncu. "Tomáš Urban mi oznámil, že po sezóne v Prešove končí," prezradil v rozhovore pre denník Korzár majiteľ prešovského klubu Miloslav Chmeliar.

Košický odchovanec má zmluvu platnú do 30. júna 2015, ale nie je vylúčený ani jeho skorší odchod. "Na základe spomenutej informácie som dal generálnemu manažérovi Brankovi Benkovi pokyn, že v prípade záujmu nejakého klubu o jeho služby sme ochotní Urbana uvoľniť aj v polročnom predstihu,“ pokračoval Chmeliar. 

Tomáš Urban si momentálne plní reprezentačné povinnosti, s národným tímom mužov štartuje na Yellow Cupe vo švajčiarskom Winterthure. 

Vedenie Tatrana Prešov pracuje na posilnení kádra úradujúceho slovenského šampióna. "Pravdou je, že viacerým hráčom končí v lete platnosť zmluvy. My sa už obzeráme po prípadných náhradách. V závere uplynulého roka sme vycestovali do Slovinska, aby sme si pozreli zápas tamojšej ligy. Naším konkrétnym cieľom bolo vidieť v akcii jedného hráča, o ktorého máme záujem. Zatiaľ jeho meno neprezradím," dodal šéf Tatrana. 




SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL