Apr 2024
PUSŠPSN
26

W17 EHF Euro 2015

Nemcov povzbudili aj futbalové hviezdy Bayernu


17.01.2015


Neuer, Schweinsteiger a Müller previedli, ako sa hrá hádzaná s futbalovou loptou


Prominentných fanúšikov  mala nemecká hádzanárska reprezentácia v úvodnom vystúpení na 24. majstrovstvách sveta mužov v Katare. Do hľadiska Lusail Multipurpose Hall v piatkovom zápase základnej D-skupiny proti Poľsku zavítali aj futbalisti Bayernu Mníchov. Zverenci trénera Dagura Sigurdssona sa mohli spoľahnúť na podporu hviezd ako Manuel Neuer, Bastian Schweinsteiger, Thomas Müller, Jérome Boateng či Mario Götze."Chlapci sa tešia a už sú nabudení na večerné stretnutie," uviedol mediálny šéf rekordného nemeckého futbalového šampióna.

Futbalisti Bayernu sú v Dauhe na sústredení, voľný čas pred sobotňajšou cestou na prípravný duel do Saudskej Arábie využili na návštevu hádzanárskeho svetového šampionátu. "Tešíme sa na nich, ich prítomnosť je pre nás stimulom navyše. Chceme, aby mali futbaloví majstri sveta pekný hádzanársky zážitok," poznamenal manažér nemeckej reprezentácie hádzanárov Oliver Roggisch. 

Neuer, Schweinsteiger a Müller pridali aj videopozdrav, v ktorom imitovali hádzanú s futbalovou loptou a zaželali veľa šťastia svojim krajanom. 

videoshot:
http://www.n-tv.de/sport/Handballer-starten-mit-WM-Kick-in-Katar-article14312686.html



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL