Apr 2024
PUSŠPSN
23

W17 EHF Euro 2015

Minihádzaná cez objektív


15.02.2015


Ak radi fotíte, súťažíte a chceli by ste vyhrať zaujímavé ceny, prihláste sa do zaujímavej športovej fotosúťaže.


Hádzanárska sezóna už pomaly ale isto načína svoju druhú polovicu. Tak ako po minulé roky aj v tomto roku sa budú realizovať početné akcie, turnaje, na ktorých pôjde určite aj o víťazstvá či aj o priateľstvá a radosť zo športovania. Zadokumentovať tieto momenty a tak si zachovať spomienky na tento ročník je len jeden z motívov prečo brať so sebou fotoaparát alebo smartphone na každé podujatie minihádzanej. Fotosúťaž vám dovolí sa podeliť a zdieľať skvelé športové momenty, akcie, radosť i čokoľvek iné, čo prináša tento šport vo svojej kráse.
Slovenský zväz hádzanej v spolupráci so spoločnosťou Zoner s.r.o. pripravili nateraz pre vás veľkú fotografickú súťaž na tému minihádzaná s názvom Minihádzaná cez objektív.
Ak radi fotíte, súťažíte a chceli by ste vyhrať zaujímavé ceny, prihláste sa do našej zaujímavej športovej fotosúťaže. Vaše pekné fotografie nám môžete posielať na adresu: fotominihandball@gmail.com alebo prostredníctvom kontaktného formulára. Ešte pred poslaním si prosím prečítajte Pravidlá fotosúťaže. Už teraz sa teší redakčný tím portálu www.minihandball.sk na vaše zábery, momentky z  hádzanej - minihádzanej. 

Linky:

www.minihandball.sk

www.fotominihandball.sk






SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL