Mar 2024
PUSŠPSN
28

W17 EHF Euro 2015

Dubajová sama na všetko nestačí


21.01.2015


Katarína Dubajová strieľa góly ako na bežiacom páse, ale jej poľský klub MKS Olimpia-Beskid Nowy Sacz sa trápi


Hádzanárkam MKS Olimpia-Beskid Nowy Sacz sa v doterajšom priebehu sezóny príliš nedarí. V PGNiG superlige ani po zmene trénera nevedia chytiť pozitívnu výsledkovú šnúru, navyše doplácajú na malú početnosť kádra. V novom roku zatiaľ poznajú len chuť prehry a v dvanásťčlennej tabuľke najvyššej poľskej súťaže sa krčia na 9. priečke. Aj naposledy mal ligový zápas pre hráčky trpký koniec, keď doma podľahli tímu KPR Jelenia Góra 26:30 (13:16) a ich odstup na súpera uzatvárajúceho prvú osmičku sa zvýšil už na osem

"V tejto sezóne nemáme vôbec šťastie, k tomu zranenia a príliš úzky káder. Na tréningoch je nás niekedy len sedem či osem, a to je strašne málo, veď hráme superligu. To všetko má negatívny vplyv na naše výsledky. Pred nami sú však ďalšie náročné stretnutia, musíme tvrdo bojovať, aby sme sa udržali v súťaži," citoval portál sportowefakty.pl slovenskú spojku Olimpie-Beskid Katarínu Dubajovú, pre ktorú bolo 10 gólov v sieti Jelenej Góry slabou útechou. 

Skúsená slovenská reprezentantka je hlavnou oporou Nowého Saczu, ktorý ťahá aj strelecky. V doterajších 14 zápasoch, z nich len troch víťazných, dosiahla 109 gólov (priemer 7,8 g. na duel). V poradí strelkýň je v súťaži na 2. mieste so 6-gólovým odstupom za Stefkou Agavovou Ivanovovou z MKS Piotrcovia Piotrków. 



SLOVAK HANDBALL
Reklamný partner reprezentačného družstva mužov Slovenska:
Emotion Retic
Reklamný partner reprezentačného družstva žien Slovenska:
Emotion Retic
Partner Extraligy:
Molten
Partner WHIL:
Molten
Reklamní partneri:
REHASPORT
Adidas
Mediálni partneri:
sport.sk
radio Sport
SITA
Huste TV
TASR
SLOVAK HANDBALL